Uitgelicht: festival-proof beddengoed en accessoires

Uitgelicht: festival-proof beddengoed en accessoires

Beddinghouse Stories #14 Festival Vibes

Ben jij dol op zomerse festivals? Dan staat jouw agenda vast bomvol de komende maanden! Tegenwoordig worden er talloze soorten festivals georganiseerd: van swingende muziekfestivals tot de lekkerste foodfestivals. Met de nieuwe collecties van Beddinghouse en KAAT Amsterdam haal je deze festival vibes nu ook in huis. Superleuk!

Festivalseizoen

Velen vinden het festivalseizoen het mooiste seizoen van het jaar, en dat is niet zo raar! Warme zomeravonden, tijd met vrienden, muziek en lekker eten zijn namelijk dé perfecte ingrediënten voor het maken van de fijnste herinneringen. Tegenwoordig worden er talloze soorten festivals georganiseerd, waardoor er voor iedereen wat wils is. Bekende textielmerken als Beddinghouse en KAAT Amsterdam merkten dit ook op en lieten zich hierdoor inspireren.

Beddinghouse Stories

Het kwaliteitsmerk Beddinghouse brengt beddengoed op de markt dat geïnspireerd is op de laatste trends. Hierbij creëert het merk verhalen, want achter ieder dessin schuilt een bron van inspiratie. Eén daarvan is het verhaal Festival Vibes. De dessins uit deze story zijn geïnspireerd op het festivalseizoen. Zachte pasteltinten en de zonnige kleur geel mogen daar niet ontbreken. Prachtige dekbedovertrekken in combinatie met vrolijke kussentjes van KAAT Amsterdam zorgen ervoor dat jouw interieur helemaal festival-proof wordt.

Story #14 Festival Vibes

Deze story bevat een collectie van dekbedovertrekken en sierkussens met trendy dessins, voorzien van frisse en vrolijke kleuren. De collectie straalt energie en een gevoel van ongedwongen plezier uit. Bovendien is jouw interieur met deze items ook helemaal klaar voor de zomer!

Wij kunnen niet wachten op de zomerse festivaldagen! En jij?

Vorig artikel
Volgend artikel
moederdag kinderdekbedovertrekken cadeau origineel