Uitgelicht: de nieuwe collectie Beddinghouse

Uitgelicht: de nieuwe collectie Beddinghouse

De overgang van zomer naar herfst en winter is altijd een mooi moment eens kritisch naar je slaapkamer te kijken. Wat in de zomer fijn was, past lang niet altijd bij de sfeer van de komende koudere maanden. Toe aan een nieuwe stijl in de slaapkamer? Een duik in de nieuwe collectie van Beddinghouse zorgt voor voldoende inspiratie!

Natuur als dé trend
De collectie van Beddinghouse staat sinds jaar en dag bekend om zijn grote verscheidenheid. Het merk is daardoor populair bij diverse doelgroepen. Beddinghouse speelt altijd leuk in op de laatste trends en dat is bij de onlangs gelanceerde najaarscollectie niet anders. Botanische prints worden gezien als dé interieurtrend van 2015 en dat zien we terug. Neem het Beddinghouse Whitby dekbedovertrek, waarbij jouw fantasie bepaalt wat je ziet. Is het een zonsondergang? Of toch ochtendnevel bij een meer? Ook het Beddinghouse Oakville dekbedovertrek is voorzien van een schilderachtig dessin.

Noorse en Schotse motieven
Naast natuur zijn ook de wat klassiekere winterse patronen in de mode dit najaar. In de collectie van Beddinghouse uit zich dat in de aanwezigheid van een aantal dekbedovertrekken met Noorse en Schotse breimotieven. Het Beddinghouse Ontario dekbedovertrek is daar een goed voorbeeld van. En ja, het overtrek is net zo warm als het eruitziet!

Nadruk op flanel en blauw
De nadruk van de najaarscollectie van Beddinghouse ligt op flanel dekbedovertrekken, een materiaal van 100% geruwde flanel-katoen. Deze overtrekken passen zich snel aan de lichaamstemperatuur aan en houden warmte goed vast. Ideaal voor de koude wintermanden! Naast de flanel dessins heeft Beddinghouse ook het accent gelegd op de kleur blauw, met het dekbedovertrek Calgary als absolute blikvanger. Als je op zoek bent naar een nieuwe sfeer in je slaapkamer, is dit overtrek een aanrader.

 

Accessoires
Natuurlijk creëer je een nieuwe stijl in je slaapkamer niet alleen met een nieuw dekbedovertrek. Gecombineerd met de accessoires van KAAT Amsterdam, onderdeel van Beddinghouse, doe je dat wel. De producten uit deze lijn sluiten aan bij de verschillende dekbedovertrekken. Zo kun je het Whitby dekbedovertrek combineren met een Triangle Gradient gouden sierkussentje of het Ontario dekbedovertrek met de Saint Petersburg plaid.

De overgang van de zomer naar de koude wintermaanden is niet altijd even leuk. Toch is het altijd lekker als je huis weer klaar is voor de winter en dat geldt zeker voor je slaapkamer. Toe aan een nieuwe sfeer? Blader dan eens door het assortiment van Beddinghouse.


productfoto: Beddinghouse Edmonton Flanel dekbedovertrek

Vorig artikel
Volgend artikel