Smulderstextiel.nl open tot middernacht

Smulderstextiel.nl open tot middernacht

Leuk nieuws vanaf de Smulderstextiel.nl burelen. We hebben namelijk onze uiterste besteltijd voor bezorging op de volgende dag met een uurtje verlengd, tot 23.59 uur. Dat betekent dat we vanaf nu tot middernacht open zijn!

Altijd morgen in huis

Zo kunnen we dus met trots zeggen dat de slogan ‘vandaag besteld, morgen in huis’ op doordeweekse dagen altijd op gaat. Lig je ’s avonds laat lekker onder de dekens en besluit je vlak voor middernacht dat het tijd is voor nieuw beddengoed? Daar kun je dus een dag later al van genieten!

Smulderstextiel.nl open tot middernacht

30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Naast de verruiming van onze uiterste besteltijd hebben we nog meer service-nieuws te melden. Waar we voorheen een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie gaven, is dat vanaf nu verlengd tot 30 dagen. Hierdoor kun je op je gemak bepalen of het product wel écht het product is dat je graag wil hebben.

Gratis retourneren

Beslis je uiteindelijk dat het product toch niet helemaal voldoet aan je verwachtingen? Dan kun je het artikel binnen die 30 dagen retourneren. Dat op zich is niets nieuws natuurlijk, wel nieuw is dat je geen verzendkosten meer over de retourzending hoeft te betalen. Wel zo makkelijk!

Later meer

Smulderstextiel.nl blijft bezig met het verbeteren van de service om het winkelen op onze webshop zo makkelijk mogelijk te maken. Daarover later meer, houd onze kanalen dus goed in de gaten!

Vorig artikel
Volgend artikel