Pastels van Beddinghouse

Pastels van Beddinghouse

Pastels dekbedovertrekken van Beddinghouse

Van zacht roze tot poederblauw; pastels blijven dit jaar populair voor op de muur, bij accessoires en natuurlijk ook voor op bed. Beddinghouse speelt hier goed op in met de nieuwe voorjaarscollectie, vol bijzondere dessins en mooie pastels.

Dekbedovertrekken in pastels

De dekbedovertrekken in pastels zijn helemaal volgens de laatste woontrends en zijn prachtig voor in de slaapkamer. Wat te denken van het Freeport dekbedovertrek bijvoorbeeld? Dit overtrek van Beddinghouse bestaat uit speelse banen met een grove en fijne weefstructuur, die uitlopen in een puntvorm.

Beddinghouse Freeport Pastels dekbedovertrek
Beddinghouse Freeport dekbedovertrek

Of begin de dag met de inspirerende teksten van het Blooming Day dekbedovertrek. Dit overtrek heeft een mooi dessin met verschillende pastelkleuren. Het dessin bestaat uit subtiele afbeeldingen en teksten, zoals “the flower doesn’t dream of the bee. It blossoms and the bee comes” en “happy new day”.

Beddinghouse Blooming Day Pastels dekbedovertrek
Beddinghouse Blooming Day dekbedovertrek

Mix & match pastels met leuke sierkussens

KAAT Amsterdam sierkussens zijn perfect om te mixen en matchen met de dekbedovertrekken van Beddinghouse.  Het Blooming Day overtrek is bijvoorbeeld leuk gecombineerd met de Gold Rush en Kalverstraat sierkussentjes. Andere leuke opties zijn het  KAAT Amsterdam Triangle Gradient sierkussen of de SNURK Macro Tree kussenhoes. Het Freeport overtrek maak je helemaal compleet met de bijpassende woonkussens Tyler en Beautiful View. Welk overtrek je ook neemt: met warme bruintinten of met een koel donkerblauw kleuraccent zit je altijd goed.

Bekijk hier de hele nieuwe collectie van Beddinghouse.

Vorig artikel
Snel verkouden? Slaap wat langer!
Volgend artikel