Op vakantie in je eigen slaapkamer!

Op vakantie in je eigen slaapkamer!

Beddinghouse Beach Day dekbedovertrek

Zin in de zomer? Gelukkig komt de vakantieperiode steeds dichterbij en kunnen we straks gaan genieten van onze vrije tijd en – hopelijk – mooi weer in binnen- of buitenland. Alvast wegdromen over helderblauw zeewater en wuivende palmbomen kan natuurlijk altijd, maar ga ook eens een stapje verder en droom weg onder een van onze dekbedovertrekken in vakantiethema!

Zon, zee en strand

Of je nu houdt van de camping, glamping of een geheel verzorgde all-inclusive vakantie, het strand roept bij veel mensen toch het ultieme vakantiegevoel op. Denk aan een ver land of exotisch eiland en je waant je al snel op je strandlaken op parelwit zand, genietend van de warmte van de zon en het zachte ruisen van de verkoelende golven. Jammer dat je dit moment niet mee naar huis kunt nemen… Wat je wel in huis kunt halen, is de sfeer van zo’n heerlijke strandvakantie. In ons assortiment beddengoed hebben we een aantal unieke dessins, die je in je eigen slaapkamer meenemen naar exotische oorden.

Laat je inspireren door deze heerlijke stranddessins van Beddinghouse, HNL en Sleeptime!

Sightseeing

Wellicht is op het strand liggen niet echt iets voor jou, maar ontdek je liever nieuwe horizonten. Stedentrips en authentieke dorpjes met hun bezienswaardigheden en cultuur zijn dan waarschijnlijk meer jouw ding. Ook voor dit type vakantieganger hebben wij natuurlijk aanbod in ons assortiment beddengoed! Slenter bijvoorbeeld door pittoreske Franse straatjes met het La Vie dekbedovertrek of beleef de dynamische wereldstad Parijs met al haar bezienswaardigheden. Heb je meer met het land der pasta en pizza’s? Het La Bella Italia dekbedovertrek brengt je slaapkamer in warme Italiaanse sferen.

Finishing touch

Woonaccessoires zijn natuurlijk altijd leuk, maar helemaal als het om het thema vakantie gaat. Om je interieur helemaal compleet te maken, vind je in ons assortiment sierkussens met fotoprints van ontspannende vakantietaferelen. Op het KAAT Pool Party sierkussen reflecteert de zomerzon in het frisse zwembadwater, terwijl het SNURK Macro Ocean sierkussen inzoomt op de schuimende golven van de zee. Gezellige strandhuisjes vind je op het KAAT Beach House sierkussen. En ach, het KAAT Beach Party sierkussen combineert het gewoon allemaal: strand, cocktails en een luie ligstoel!

Kortom, of je nou nog lang niet op vakantie gaat of juist net terugkomt, met ons zonnige vakantie assortiment is het altijd heerlijk vertoeven in de slaapkamer!

Bewaren

Vorig artikel
Wat is een molton?
Volgend artikel