Nieuwe voorjaarscollecties op de Intirio 2016

Nieuwe voorjaarscollecties op de Intirio 2016

De redactie van Smulderstextiel.nl nam een kijkje bij de Intirio in Gent, de vakbeurs voor Interieurdecoratie en Textiel. Dit was niet alleen een gezellige roadtrip, maar we hebben ook vele nieuwe collecties beddengoed mogen bewonderen!

Nieuwe voorjaarscollecties

Onder andere Beddinghouse, Damai en SNURK stonden op de beurs met de nieuwe voorjaarscollecties. Wat hebben we genoten van de zachte stoffen, trendy kleuren en vernieuwende prints. De woontrends van 2016 zijn ruim vertegenwoordigd en voor elke woonstijl is er een tal aan mooie keuzes van dessins. We willen niet te veel verklappen, maar er komt prachtig nieuw beddengoed aan!

Landelijk en eigentijds

Voor de landelijke slaapkamer is het beddengoed van Rivièra Maison een echte aanrader. Deze voorjaarscollectie heeft de bekende Rivièra Maison stijl en een landelijke en eigentijdse sfeer. Benieuwd? De nieuwe voorjaarscollectie vind je in onze webshop en kun je alvast bestellen. Dan heb jij jouw nieuwe dekbedovertrek eind februari als eerste in huis!

Rivièra Maison So Happy Together dekbedovertrek en sierkussen

Groen en blauw

Beddinghouse komt met een uitgebreide collectie beddengoed. Zelf zijn we fan van de kleurrijke overtrekken in de kleuren blauw en groen. Opvallende, hippe en stoere prints die prachtig zijn voor in een industriële en eclectische woonstijl. De top favoriet? Het Beddinghouse Gibson dekbedovertrek is al gereserveerd voor webredacteur Linda.

In het midden: Beddinghouse Gibson
Beddinghouse Bahama (links) Beddinghouse Gibson (midden) en Beddinghouse Guana (rechts)

Trendy woontextiel

Wij werden helemaal happy van de sierkussentjes van KAAT Amsterdam. KAAT Amsterdam blijft ons verrassen met trendy prints en hippe kleurcombinaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van het KAAT Amsterdam Gold Rush sierkussen met gouden stippen of het KAAT Amsterdam Keizersgracht sierkussen met geometrische vormen? En nog leuker; alle kussens zijn leuk met elkaar te combineren en matchen ook nog eens met de dekbedovertrekken van Beddinghouse.

Diverse sierkussens van KAAT
Diverse sierkussens van KAAT Amsterdam waaronder KAAT Amsterdam Gold Rush sierkussen (bovenste plank rechts)

De nieuwe voorjaarscollecties zijn binnenkort ook te zien en te bestellen op Smulderstextiel.nl.

Vorig artikel
Volgend artikel