Nieuw merk: BLCKOUT – stoer & duurzaam

Nieuw merk: BLCKOUT – stoer & duurzaam

Nieuw BLCKOUT stoer en duurzaam beddengoed

Nieuw in het assortiment van Smulderstextiel.nl: beddengoed van BLCKOUT! De duurzame collectie kenmerkt zich door basic dessins met een rebelse touch en is gemaakt van 100% ecologische materialen. Met beddengoed van dit onderscheidende merk creëer jij een stoere, casual look in de slaapkamer zonder dat je daarbij schade toebrengt aan natuur en milieu. BLCKOUT’s uitgangspunt luidt dan ook: ‘Be a rebel for the right reasons’.

Duurzaam beddengoed van BLCKOUT

Het idee ontstond omdat er iets ontbrak in de wereld. Unieke slaapkamerdecoratie die niet alleen mooi is, maar ook verantwoord. Ze zochten naar iets wat nog niet bestond en besloten vervolgens om dit zelf te ontwikkelen. Prachtig beddengoed gemaakt van exclusieve materialen en biologisch katoen. En zo is BLCKOUT ontstaan, een onderscheidend merk, goed voor mens en milieu en met een rebels tintje. Het motto van BLCKOUT luidt: ‘Why walk the way of the masses when you can be yourself? Be a rebel. Be a BLCKOUT.’

Ontdek het nieuwe merk >

 

Biologische materialen

Bij de productie van de dekbedovertrekken ligt de focus op duurzaamheid, want de natuur beïnvloedt alles wat we doen. Daarom heeft BLCKOUT ervoor gekozen dat elk product wordt gemaakt met de overweging om de natuur om ons heen en haar bewoners zo min mogelijk schade toe te brengen. Want zowel de natuur als jij verdienen het beste. Om dit te kunnen waarborgen houdt BLCKOUT zich aan bepaalde certificeringen. De producten en materialen zijn voorzien van het OEKO-TEX label en het GOTS certificaat.

Stoere dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken van BLCKOUT passen goed binnen een Scandinavische slaapkamer. De dessins bevatten rustige uni kleuren in warme aardetinten en koele kleurnuances. De stoere en rebelse uitstraling heeft het merk met name te danken aan de materiaalkeuze. Door hoogwaardige stoffen zoals linnen, katoen en percale katoen met elkaar te combineren wordt er een mooie, casual look gecreëerd. Daarnaast steun je bij aanschaf van een product dat volledig voldoet aan de eisen van het Global Organic Textile Standard, gratis onderwijs voor kinderen in Bangladesh. Dit past volledig bij de filosofie van BLCKOUT: allemaal zijn we verantwoordelijk voor zowel het milieu als de mens. Bovendien zijn de materialen schoon, huidvriendelijk en veilig omdat het nooit in contact is geweest met pesticiden of andere chemicaliën. Zo slaap je heerlijk onder prachtig beddengoed dat zacht en soepel aanvoelt voor je huid.

Bekijk alle dekbedovertrekken van BLCKOUT >

 

 

Wat vind jij van dit nieuwe merk?

Vorig artikel
Beddinghouse collectie najaar 2019 beddengoed
Volgend artikel
https://blog.smulderstextiel.nl/tweede-dekbedovertrek-halve-prijs-actie/