Melli Mello: bonte kleurexplosies op de slaapkamer

Melli Mello: bonte kleurexplosies op de slaapkamer

Zonder twijfel het meest opvallende beddengoedmerk in onze collectie: Melli Mello! Dit merk, dat sinds 2011 bestaat, springt er met zijn bijzondere dessins altijd weer uit. Hoogste tijd dus om je kennis te laten maken met ons kleurrijke assortiment Mello Mello beddengoed.

Mengelmoes

Melli Mello is afgeleid van het Franse ‘Méli Mélo’, wat zoveel betekent als ‘mengelmoes’. En dat is dan ook precies wat Melli Mello is. Het merk, dat inmiddels zo’n 5 jaar bestaat, laat zich graag inspireren door verschillende culturen, stijlen en landen, in plaats van zich toe te leggen op één specifieke stijl. Het resultaat hiervan is op spectaculaire wijze terug te zien in de dessins: kleurrijk, speels en vooral werelds!

Kleurexplosies

Melli Mello is een opvallend en gedurfd merk, dat bijzonder geschikt is voor wie niet op zoek is naar één bepaalde stijl. Niet voor niets is het motto ‘why choose, have it all‘ oftewel: kiezen is helemaal niet nodig, neem gewoon alles in één! De dekbedovertrekken in onze Melli Mello collectie kun je dan ook echte kleurexplosies noemen, waarin je altijd een combinatie van grafische, natuurlijke en romantische elementen vindt. Je ziet dit bijvoorbeeld terug in paradijselijke vogels, sierlijke ornamenten en zwart-wit patronen. Eyecatchers in elke slaapkamer – of op het strand, want Melli Mello strandlakens vind je natuurlijk ook terug in ons assortiment.

Mét een luxe tintje

De Melli Mello dekbedovertrekken in ons assortiment bestaan uit katoen-satijn, waardoor ze een extra luxe tintje hebben. Katoen-satijn is een combinatie van katoen en een satijnbinding. De positieve eigenschappen van katoen blijven zo behouden – zacht en warmteregulerend – terwijl de satijnbinding voor een lichte glans en daarmee een luxe gevoel zorgt. Kortom, een dekbedovertrek van Melli Mello is niet zomaar een dekbedovertrek, het is met recht een verrassende aankleding van elke slaapkamer!

Benieuwd? Bekijk ons ruime assortiment Melli Mello dekbedovertrekken.

 

 

Vorig artikel
Volgend artikel