Magical Moments: Shop the look

Magical Moments: Shop the look

Beleef magical moments deze feestdagen en geef jouw slaapkamer een gouden randje. Wil jij ook jouw slaapkamer laten stralen? Shop the look en creëer een schitterende slaapkamer met een touch of glamour.

Een gouden randje in de slaapkamer

Met het prachtige Beddinghouse Pia dekbedovertrek creëer jij een magische slaapkamer in een handomdraai. Het Pia dekbedovertrek is gemaakt van zacht en glanzend katoen-satijn en heeft een mooi grafisch bloemendessin. Elegant op en top! En al helemaal gecombineerd met goud tinten.

Hier op de foto is het Pia overtrek gecombineerd met het chique Beddinghouse Ela dekbedovertrek en heerlijk warme Beddinghouse Montero flanel dekbedovertrek. Om het plaatje af te maken liggen er glimmende sierkussens van KAAT Amsterdam op (Trophy, Crown , Possum en Vercors).

Shop the look: zwart met goud

Zoals je kunt zien is zwart met goud een schitterende combinatie voor in de slaapkamer en ook jij kunt deze look heel simpel creëren. Combineer een mooi zwart-wit overtrek, zoals de Pia van Beddinghouse, met gouden accessoires of kies juist voor een overtrek met een goud dessin met donkere en glimmende kussentjes.

 

Vorig artikel
Volgend artikel
De Witte Lietar Motion dekbedovertrek