Lentekriebels: de mooiste voorjaarsdessins

Lentekriebels: de mooiste voorjaarsdessins

Lentekriebels voorjaar 2018

Het is lente! Dat betekent vooral lekker met z’n allen naar buiten en genieten van alle mooie dingen die bij het voorjaar horen, maar ook binnen kun je de lentekriebels krijgen. Hoe? Met de mooiste voorjaarsdessins!

De lente in huis

Verse bloemetjes in huis, een fris kleurtje op de muur en vrolijk gekleurde accessoires; wij zijn helemaal klaar voor de lente! En als je dan toch bezig bent met de grote voorjaarsschoonmaak, geef dan ook de slaapkamer een frisse look met de nieuwste voorjaarsdessins, levendige kleuren en mooie materialen. Of je nu houdt van kleur, veel groen of fleurige prints, met deze overtrekken ademt jouw slaapkamer vanzelf de lente!

 

Zoals je kunt zien zijn fleurige dessins perfect om jouw slaapkamer een frisse look te geven. Daarnaast zijn de kleuren precies wat je mag verwachten bij de lente: wit, pastel en neutraal met een vrolijk tintje geel. Een zonnige combinatie van licht en kleur! Maar ook strakke dessins in vrolijke lentekleuren en grappige prints met lammetjes geven jouw slaapkamer het perfecte lente sfeertje.

Bekijk hier alle voorjaarstrends 2018 »

Vorig artikel
Actie 15 procent korting dekbedovertrekken
Volgend artikel
outlast dekbedden uitleg informatie