Het beste in bed met JOARZ

Het beste in bed met JOARZ

De afgelopen week hebben we weer een nieuw, mooi merk mogen toevoegen aan ons assortiment. Vandaag stellen we je graag voor aan JOARZ: een merk met kwalitatief mooi beddengoed in fijne kleuren!

Over JOARZ

JOARZ is ontstaan uit de vraag naar meer kwalitatief goed beddengoed. De eerste collectie van het merk bestaat uit dekbedovertrekken en kussenslopen in vijf prachtige kleuren, die zijn gemaakt van de beste kwaliteit katoen. Beleving staat bij dit merk centraal en kwaliteit staat op nummer één. Zelf omschrijven ze hun beddengoed als “de bedpartner die je nooit meer loslaat”. Dat klinkt als een droom, niet waar?

De beste kwaliteit

De kwaliteit van je beddengoed is heel belangrijk: je wil immers wel met plezier onder je nieuwe dekbedovertrek kruipen. Het beddengoed van JOARZ is gemaakt van percale katoen, wat we al kennen als een hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. De overtrekken, kussenslopen en hoeslakens worden geweven met een draaddichtheid van 300 draden per vierkante inch. Dit is een hoge draaddichtheid die ervoor zorgt dat je overtrek nog zachter aanvoelt en er fantastisch uitziet. Daarnaast zorgt deze hoge draaddichtheid ook voor een knisperend geluid: het beddengoed kraakt iets meer dan bij overtrekken die gemaakt zijn van normaal katoen.

Mooie kleurtjes

De overtrekken en kussenslopen zijn verkrijgbaar in vijf uni kleuren: Pure White, Rockin’ Grey, Pink Blush, Always Blue en Green it Up. Deze kleuren zijn allemaal heel mooi met elkaar te combineren. Je kunt dan ook losse kussenslopen bijbestellen, zodat je af en toe kunt wisselen! De uni kleuren passen mooi in iedere slaapkamer en voor iedereen is er wel een kleur die bij hem of haar past. Kies bijvoorbeeld voor wit of grijs in een minimalistische slaapkamer met veel licht, of breng wat kleur aan in je slaapkamer door te gaan voor roze, blauw of groen.

Duurzame en eerlijke productie

Het beddengoed van JOARZ wordt gemaakt in een fabriek waar alle werknemers boven de 18 jaar zijn en in een veilige werkomgeving werken. Daarnaast worden er aan het beddengoed geen schadelijke stoffen toegevoegd, zodat je een eerlijk en veilig product in huis haalt. Dit houdt ook in dat er geen chemicaliën worden toegevoegd die de producten kleuren, bleken of strijkvrij maken. Mocht je geen zin of tijd hebben om te strijken, dan kan wassen op 60 graden Celsius en het daarna direct ophangen ook zorgen voor vrijwel kreukvrij beddengoed. De dekbedovertrekken, kussenslopen en hoeslakens zijn daarnaast ook allemaal voorzien van het OEKO-TEX® certificaat. Zo kun je veilig slapen onder je nieuwe dekbedovertrek!

Vorig artikel
Volgend artikel
welk hoeslaken moet ik kiezen?