Heckettlane beddengoed brengt de natuur dichtbij

Heckettlane beddengoed brengt de natuur dichtbij

Heckett & Lane Fabio dekbedovertrek

Stap even uit de ratrace en verander je slaapkamer in een oase van rust met de natuur dekbedovertrekken van Heckettlane! Met romantische bloemen, tropische bladeren en zonovergoten landschappen. De organische kleuren en materialen brengen de natuur tot leven en zorgen voor een zomerse Slow Life vibe in huis.

Bloemenprints voor het ultieme zomergevoel

Wat is er nu romantischer dan ’s ochtends wakker worden met de zon die schijnt op een gebloemd dekbedovertrek? In de collectie van Heckettlane wisselen realistische fotoprints en botanische bloemdessins elkaar af. Zo vindt iedere natuurliefhebber zeker een fleurig overtrek dat perfect aansluit bij haar of zijn interieurstijl. Van mysterieuze orchideeën in donkere contrastkleuren voor een moderne en chique slaapkamer tot zonnige veldbloemen in zachte pasteltinten voor een bohemian look. Of ga jij toch voor een trendy Wabi Sabi stijl met minimalistische bloesemmotieven?

Bladmotieven voor een weldadig bosbad

Met de dekbedovertrekken van Heckettlane hoef je geen boomknuffelaar te zijn om je onder te dompelen in de natuur. Tussen de wuivende palmbladeren en stijlvolle varens waan je je namelijk vanzelf in het bos. Frisse groentinten brengen rust en ontspanning. Maar ook andere natuurlijke trendkleuren, zoals bruin en paars, helpen om de Zen-modus te activeren.

Ontdek de beddengoedcollectie van Heckettlane

Een panoramisch uitzicht, gewoon vanuit je bed

Ook de echte globetrotter kan zijn hart ophalen in de natuur collectie van Heckettlane. Droom lekker weg tussen de oleanders rond een zonovergoten strand of op een bergwei onder de blote sterrenhemel bij volle maan. De dekbedovertrekken met landschapsprint nemen je mee op reis door de natuur. Zonder dat je zelfs maar je koffers hoeft te pakken!

Natuurlijke materialen

Met de dubbelzijdige dekbedovertrekken van Heckettlane kun je eindeloos variëren. Ze zijn namelijk aan weerszijden voorzien van een ander dessin rond hetzelfde natuurthema. Net zoals de bijpassende kussenslopen met luxe Oxford-rand. Dus je hoeft je je dekbed alleen maar om te keren om je slaapkamer een compleet nieuwe look te geven. Bovendien zijn niet alleen de dessins geïnspireerd door de natuur, maar maakt dit kwaliteitsmerk ook uitsluitend gebruik van natuurlijke (biologische) materialen, zoals twill katoen en katoen-satijn. Heerlijk zachte en comfortabele stoffen die goed ademend en sterk vocht absorberend zijn, zodat je het hele jaar rond geniet van een goede nachtrust.

Met welk dekbedovertrek van Heckettlane haal jij de natuur in huis?

Vorig artikel
Volgend artikel
Thread Count