Gratis dagje wellness bij aankoop Silvana kussen of dekbed

Gratis dagje wellness bij aankoop Silvana kussen of dekbed

Toe aan een lekker dagje wellness? Even lekker weg van alle dagelijkse beslommeringen en heerlijk relaxen? Dat komt dan mooi uit, want bij Smulderstextiel.nl krijg je bij aanschaf van een Silvana hoofdkussen of dekbed een dagje wellness cadeau!

Voucher

De actie is in samenwerking met Silvana en International Wellness Resorts. Koop je in december een hoofdkussen of dekbed van Silvana, dan krijg je een voucher ter waarde van 32,50 cadeau. Deze kun je besteden bij een van de vijf mooiste wellnessresorts van Nederland: Elysium in Bleiswijk, Veluwse Bron in Ernst, Zwaluwhoeve in Hierden, SpaSense in Geldrop en SpaPuur in Tilburg.

Inclusief

De voucher geeft recht op een dagentree voor één persoon, geldig van 10.00 uur tot en met 23.00 uur. Op vrijdag en zaterdag is dit tot en met 24.00 uur. Het dagje wellness kan gereserveerd worden tot en met 30 juni 2017, met uitzondering van 24 december tot en met 8 januari. Het gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten is inbegrepen, net als het gebruik van scrubzout, showergel en shampoo. Ook deelname aan opgietingen is, indien beschikbaar, ook inbegrepen.

Voorwaarden

– de vouchers worden verstrekt tot en met 31 december bij aanschaf van een Silvana dekbed of hoofdkussen
– boeken gaat via de website dagjewellness.nl
– extra boekingskosten: 1,95 per persoon
– toeslag vrijdag/zaterdag/zondag en badkledingdag: 1,95 per persoon

Vorig artikel
Volgend artikel
Flanel beddengoed: nooit meer koude nachten