Dromen over steden

Dromen over steden

Stedentrips zijn natuurlijk altijd leuk! Wereldsteden als New York City en Parijs laten met hun dynamische sfeer vaak een onuitwisbare indruk bij de reiziger achter. Wil je de herinnering aan je bezoek levendig houden of wil je juist proeven van de sfeer van deze voor jou misschien wel onbekende steden? Dan kun je je eigen slaapkamer een vleugje wereldstad geven met ons beddengoed in steden thema.

Ver weg of dichtbij

De metropool New York met zijn wolkenkrabbers en lichtreclames, het hippe en stijlvolle Londen of de stad der liefde Parijs: stuk voor stuk steden die je eigenlijk eens in je leven gezien moet hebben. Maar ook onze eigen mooie hoofdstad Amsterdam rekenen we tot de wereldsteden! Een beetje nationale trots kan immers geen kwaad. Wereldsteden als deze zijn niet alleen dynamisch en levendig, ze lenen zich ook uitstekend om gefotografeerd te worden. Bij donker, licht of zonsopgang; op de juiste momenten zijn de meest prachtige plaatjes vast te leggen. En deze plaatjes zie je natuurlijk terug in onze beddengoedcollectie! Wandel langs de Seine, dwaal door Amsterdam of bewonder de skyline van New York met deze wereldse dessins van Beddinghouse, Ambiante en Dreamhouse Bedding.

 

Reislust

Maar we hebben natuurlijk ook verder gekeken en dus kun je op de slaapkamer ook genieten van bijvoorbeeld het chique en hippe Londen. Voel je je meer aangetrokken tot het land der onbegrensde mogelijkheden? Dan kun je het echte Amerikaanse highway-gevoel op de bekende Route 66 beleven met het stoere California dekbedovertrek. Begint de reislust al op te borrelen?

 

Assortiment

Kun je maar geen keuze maken uit al die bijzondere bestemmingen, dan kun je je onder het The World dekbedovertrek van Sleeptime een echte wereldreiziger voelen! Neem ook eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment voor meer inspirerende stedendessins.

Sleeptime The World dekbedovertrek
Sleeptime The World dekbedovertrek

 

Bewaren

Vorig artikel
Snoozen: wel of niet doen?
Volgend artikel
Hoe slapen dieren?