Disney in de slaapkamer!

Disney in de slaapkamer!

Disney is een begrip. Kinderen worden er groot mee, terwijl volwassenen vaak met nostalgie terugdenken aan de betoverende wereld die Walt Disney gecreëerd heeft. En dan zijn er natuurlijk ook nog volwassenen die Disney voor de rest van hun leven in hun hart hebben gesloten – inclusief ondergetekende. Naar aanleiding van het 60-jarig bestaan van Disney World vonden we het de hoogste tijd om de spotlights eens te richten op ons magische Disney assortiment!

Disneypark

Walt Disney wilde de wereld van Donald Duck en Mickey Mouse niet alleen op papier en op het scherm laten plaatsvinden, hij wilde de fictieve wereld tot leven brengen en voor jong en oud toegankelijk maken. Op 17 juli 1955 werd in Californië, Amerika dan ook het allereerste Disneypark geopend. Een plek waar iedereen zich (weer) kind kon voelen, een plek waar fantasieën werkelijkheid konden worden. Het 60-jarige jubileum van dit Disneypark werd onlangs in Amerika groots gevierd met een enorm feest én een indrukwekkende sterrencast.

Ons Disney assortiment

Disney weet mensen van over de hele wereld en van alle leeftijden te bereiken. Daarom mag Disney dan ook zeker niet ontbreken in ons assortiment! Het leuke van ons Disney assortiment is dat we stiekem ook volwassen Disneyfans blij kunnen maken. Enkele van onze 1-persoons dekbedovertrekken zijn namelijk net iets hipper en minder ‘zoet’: hierdoor geven ze de slaapkamer de bekende Disney uitstraling, maar mét een trendy tintje. Het Mickey & Minnie dekbedovertrek, waarop we het verliefde muizenstel tijdens een citytrip in New York zien, is daar een goed voorbeeld van. Ook het Pirates of the Caribbean dekbedovertrek is een voorbeeld van een dekbedovertrek waar grote Disneyfans stiekem best onder mogen slapen.

Van dekbedovertrek tot sierkussen

Voor de kleintjes is er natuurlijk genoeg te vinden in ons assortiment Disney beddengoed. Meisjes die de mooie Disney prinsessen op een voetstuk hebben staan, kunnen heerlijk wegdromen onder bijvoorbeeld het Princess dekbedovertrek. De sprookjesachtige wereld van de nog altijd populaire film Frozen heeft geleid tot winterse dekbedovertrekken vol ijskristallen. En natuurlijk vergeten we de jongens niet; genoeg stoere Cars en Planes dekbedovertrekken om uit te kiezen. Ook klassiekers zoals de zachtaardige Winnie the Pooh en de driftige Donald Duck ontbreken niet in ons assortiment. En omdat een dekbedovertrek alleen nog niet een Disneykamer maakt, vind je bij ons ook sierkussens en plaids – voor het complete Disney gevoel!

Star Wars

Het jubileumfeest in Amerika werd tevens aangegrepen om een nieuwe attractie in Disneyworld aan te kondigen. Een spectaculaire simulator maakt het binnenkort mogelijk door de wereld van Star Wars te reizen; de Star Wars Experience belooft dan ook een van de meest vernieuwende attracties van het park te worden. Smulderstextiel.nl zou Smulderstextiel.nl natuurlijk niet zijn als we niet ook een Star Wars assortiment zouden aanbieden. Daarom zul je bij ons ook slagen als je op zoek bent naar stoere Star Wars dekbedovertrekken, sierkussens en strandlakens.

Of het nu voor je kinderen of (ssst) tóch voor jezelf is, neem ter inspiratie eens een duik in ons complete Disney en Star Wars assortiment!

Untitled-1

Bewaren

Vorig artikel
Nieuwe Snurk Collectie 2016
Volgend artikel