Deze kleur beddengoed kun je beter niet hebben

Deze kleur beddengoed kun je beter niet hebben

Kleur dekbedovertrek - Dekbedovertrek Cinderella Luce

Wanneer je toe bent aan nieuw beddengoed, dan zijn de kleur en het dessin het belangrijkste waar je op let. Je wil dat je nieuwe hoeslaken mooi bij je nieuwe dekbedovertrek past, en dat dan ook nog in een kleur die je mooi vindt. Toch zijn er ook een aantal kleuren die je beter niet voor je beddengoed kunt kiezen.

Donkere kleuren beddengoed

Niet wanneer je in een schoon en fris bed wil slapen, tenminste. Het is dus een goed idee om donkere kleuren, zoals rood en zwart, te mijden in de slaapkamer. Beddengoed in de kleuren rood en zwart zijn namelijk ontzettend populair bij bedwantsen en andere beestjes. De beestjes hebben zelf ook deze kleuren, waardoor ze zich daarin het prettigst voelen. Daarnaast zijn bedwantsen altijd op zoek naar hun soortgenoten, waardoor ze zich graag in beddengoed in het rood en zwart bevinden. Maar, geen zorgen: wanneer je je beddengoed regelmatig wast, kun je met een gerust hart onder je rode of zwarte overtrek kruipen. Wil je toch graag rood of zwart beddengoed? Lees dan eens ons blog over het bestrijden van bedwantsen.

Fris je bed in

Kies je voor lichte kleuren beddengoed, is de kans op bedwantsen en andere beestjes het kleinst. Groen, wit en geel beddengoed ogen niet alleen heel fris, deze kleuren weerkaatsen ook het licht. Bedwantsen en andere beestjes kunnen daar niet zo goed tegen en zullen dus wegblijven van deze lichte kleuren. Beddengoed in frisse kleurtjes houd je bed dus ook echt fris! Nog op zoek naar nieuw beddengoed? Met deze dekbedovertrekken vrolijk je de slaapkamer op én houd je bedwantsen buiten je bed!

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk hier onze witte, groene en gele dessins op één pagina!

Deze kleur beddengoed kun je beter niet hebben!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vorig artikel
Volgend artikel