De voorjaarstrends van 2018!

De voorjaarstrends van 2018!

Voorjaarstrends van 2018!

Het jaar 2018 is al weer een tijdje aan de gang, maar het voorjaar moet nog beginnen. Heb je ook al zo’n zin in prachtige kleuren, frisse prints en een gezellige sfeer in de slaapkamer? Wij wel! Om je een beetje op weg te helpen tussen de nieuwe voorjaarscollecties lichten we alvast de leukste trends voor je uit. Laat je inspireren!

Color blocking: leef je uit met kleur!

Na de saaie winter met vooral veel donkere tinten, mag je in het voorjaar weer uitpakken met kleur! Dit jaar mag je hierin helemaal doorslaan: de gekste combinaties zijn mogelijk! Kies bijvoorbeeld voor een leuk overtrek met veel kleur, of combineer een rustiger dekbedovertrek met een hoeslaken in een felle kleur. Gaat dit je misschien toch iets te ver? Je kunt ook één of twee verschillende tinten met elkaar combineren. Dit geeft een iets rustiger effect, maar brengt toch meer kleur in je slaapkamer!

Botanisch

De botanische trend gaat al iets langer mee, maar ook dit jaar mogen we onze slaapkamer weer versieren met de meest exotische planten en groene tinten. Die groene kleur hoeft heus niet altijd in combinatie met bloemen of planten: ook met een vrolijke print haal je de botanische sfeer in de slaapkamer!

Voor meer groen in de slaapkamer kijk je op onze Botanische pagina!

Schilderachtige bloemen

Prachtige bloemenprints zagen we vorig jaar al, maar dit voorjaar wordt deze trend uitgebreid met nieuwe kleuren en prints! Prints die geïnspireerd zijn op schilderijen van Hollandse meesters blijven populair. Daarnaast zien we ook frisse bloemendessins terugkomen met fellere kleuren op zacht achtergronden. Met deze trend kun je dus nog alle kanten op!

De kleur van het jaar: Heart Wood

Elk jaar kiest Flexa de kleur uit voor dat jaar, en in 2018 is dat Heart Wood. Deze paars-roze kleur is ook erg mooi in de slaapkamer! Kies voor een prachtig overtrek in deze kleur, of houd het wat subtieler met een aantal sierkussentjes om je slaapkamer te versieren.

Een deel van onze nieuwe voorjaarscollectie is al te vinden op onze website, maar houdt ook zeker de new arrivals pagina in de gaten de komende maanden!

Voorjaarstrends in de slaapkamer voor 2018!
Voorjaarstrends in de slaapkamer voor 2018!
Vorig artikel
Fluweel, velours en velvet: wat is nu wat?
Volgend artikel
12 Tips tegen snurken die écht helpen!