De verrassende creaties van SNURK

De verrassende creaties van SNURK

Slapen in een zwembad, snurken onder een kartonnen doos of wegdromen op zachte stoeptegels? Met SNURK is het mogelijk. De verrassende dessins van dit innovatieve beddengoedmerk weten altijd weer het kind in je naar boven te halen!

Hoe is SNURK ontstaan?

SNURK is in feite op een heel spontane manier ontstaan. In 2007 besloot Peggy van Neer een dekbedovertrek en hoeslaken op de markt te brengen. Maar niet zomaar één: het dekbedovertrek was voorzien van een fotoprint van kartonnen dozen en het hoeslaken oogde als een stoep. Een ludieke actie, waarmee Peggy aandacht wilde vragen voor zwerfjongeren. De opbrengst ging dan ook grotendeels naar een goed doel. De reacties op dit beddengoed waren zo enthousiast en positief, dat Peggy besloot om samen met haar partner meer ideeën tot uitvoering te brengen. Het ene na het andere bijzondere ontwerp volgde en SNURK was geboren!

Snurk Le Clochard dekbedovertrek
Snurk Le Clochard dekbedovertrek

Passie voor het vak

Dat de SNURK designers passie voor het vak hebben, is te merken. Om de beste kwaliteit te kunnen bieden, zijn zij nauw betrokken bij elke stap in het proces. Van idee tot productie, alles wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Het beddengoed wordt in Portugal geproduceerd, waarbij er altijd gebruik wordt gemaakt van zachte percale katoen en de meest realistische fotoprints. Ook in het buitenland en in de media werd SNURK opgepikt, waardoor het bedrijf in de afgelopen jaren hard is gegroeid.

Speels en vrolijk

De speelse dessins zorgen ervoor dat SNURK zich onderscheidt van andere beddengoedmerken. Dessins die je niet snel verwacht en die juist daarom zo leuk zijn. Kinderen kunnen lekker spelen in hun eigen ballenbak of zich verkleden als astronaut of ballerina, terwijl volwassenen een duik in een zwembad met kraakhelder water kunnen nemen. Huisdieren mogen bij SNURK gewoon op bed: hond, kat of vis, iedereen is welkom!

Snurk Ballerina dekbedovertrek
SNURK Ballerina dekbedovertrek

Wil je het helemaal bont maken in je slaapkamer, dan kun je er ook voor kiezen om onder een dekbedovertrek vol toast te liggen. Zijn de koude wintermaanden weer in aantocht, dan is het heerlijk wegkruipen in een gebreid bedje met de Twirre dekbedovertrekken van flanel. Kortom, een origineel en creatief dessin bedenken; laat dat maar aan SNURK over!

Nieuwsgierig geworden? We bieden een uitgebreid assortiment SNURK beddengoed.


Productfoto: SNURK Pool dekbedovertrek

 

 

Vorig artikel
Volgend artikel