De lente/zomer collectie van SNURK

De lente/zomer collectie van SNURK

Nieuwe Snurk Collectie 2016

Eerder hebben we al geschreven over de verrassende creaties van SNURK. Deze zeer originele collectie is strak en designy met een knipoog en stuk voor stuk must-haves. En nu zijn ze terug met een nieuwe lente/zomer 2016 collectie!

Nieuwe SNURK dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken uit de nieuwe SNURK collectie zijn weer super leuk, origineel, creatief en met humor. De Toothpaste (bovenste foto) maakt de slaapkamer helemaal menthol fris met een bijzonder leuk streepdessin en Flower Fields geeft een nieuwe dimensie aan een zomerse bloemenprint. Beide overtrekken zijn nu verkrijgbaar als eenpersoons, tweepersoons, king size en super king size.

Nieuwe Snurk Flower Fields dekbedovertrek
Snurk Flower Fields dekbedovertrek

Nieuwe SNURK in de kinderkamer

Ook de kinderkamer wordt weer opgeleukt met nieuwe SNURK dekbedovertrekken. Als kind kon je al heerlijk dromen met SNURK als ridder, ballerina of in je eigen ballenbak. Met het Soccer Champ overtrek kopt Snurk ‘m er ook in voor toekomstige voetballers. Ben jij een zoetekauw? Dan is de Candy Blast vol snoep een lekkere droom. Pssst… deze overtrekken zijn ook verkrijgbaar in een tweepersoons en lits-jumeaux maat.

Nieuwe Snurk Soccer Champ dekbedovertrek
Snurk Soccer Champ dekbedovertrek

Nieuwe SNURK sierkussens

Voor de nieuwe serie sierkussens heeft SNURK zich laten inspireren door de natuur op zijn aller dichtstbij. Met de camera is ingezoomd op mineralen, een boom en de zee met prachtige macro dessins als gevolg. Geniet van de mooie kleuren, bijzondere prints en de schoonheid in de kleinste dingen. De nieuwe kussenhoezen zijn perfect te mixen en te matchen met elkaar en verkrijgbaar in 35 x 50 cm en 50 x 50 cm.

Snurk Macro sierkussens
Van links naar rechts: Snurk Macro Mineral, Snurk Macro Ocean en Snurk Macro Tree

Nieuwsgierig geworden naar de hele collectie? We bieden een uitgebreid assortiment SNURK beddengoed.

Vorig artikel
Volgend artikel