De creatieve overtrekken van SNURK

De creatieve overtrekken van SNURK

Creatieve overtrekken van SNURK

Het beddengoed van SNURK is inmiddels wel bekend. De creatieve overtrekken hebben prints waar iedereen van gaat glimlachen. Ook de nieuwe voorjaarscollectie van 2017 is weer origineel en bevat overtrekken voor jong en oud!

Beddengoed van SNURK

De collectie beddengoed van het Nederlandse merk SNURK is weer aangevuld met een aantal leuke, nieuwe dessins. Of je nu een nieuw overtrek zoekt voor de kinderkamer, of juist zelf een vrolijk dekbedovertrek in de slaapkamer wil: SNURK heeft vast een dekbedovertrek dat in jouw slaapkamer past.

Samen knuffelen

Als je gaat slapen wil je lekker comfortabel in je bed kruipen, toch? SNURK heeft daarvoor leuke dekbedovertrekken ontworpen. Kruip bijvoorbeeld tegen Teddy aan, de grote knuffelbeer op het Teddy dekbedovertrek. Wanneer je in je bed gaat liggen lijkt het net of je wordt vastgehouden door deze grote knuffelbeer. Of misschien slaap je liever met je huisdier aan het voeteneinde? Dan kies je voor het Miss Peggy dekbedovertrek. Aan het voeteneind ligt namelijk een schattig varkentje. Hij zal je niet storen terwijl jij lekker aan het slapen bent!

Vrolijk en kleurrijk

Klaar voor meer kleur in de slaapkamer? Dan kies je voor het Splatter dekbedovertrek. Dit overtrek is onder gespetterd met verschillende kleuren verf, wat een vrolijk en kleurrijk geheel geeft. Als je snel naar dromenland wil, dan mag het Airhead dekbedovertrek niet ontbreken in jouw slaapkamer. Je vliegt zo met een hartjesballon naar dromenland, waar fijne dromen op je wachten.

 

In onze webshop bekijk je de gehele collectie overtrekken van SNURK!

Bewaren

Bewaren

Vorig artikel
Volgend artikel
vatten blinde mensen beter de slaap