Covers & Co beddengoed: fris, vrolijk en trendy

Covers & Co beddengoed: fris, vrolijk en trendy

Covers & Co Lazy Dogs dekbedovertrek

We hebben een aantal mooie nieuwe merken in ons assortiment! De komende weken zullen we deze stuk voor stuk aan je voorstellen. We beginnen met Covers & Co, een fris, vrolijk en trendy merk dat zich onderscheidt door zijn creatieve dessins. Het vrolijke beddengoed maakt iedereen aan het lachen en is daardoor geschikt voor alle leeftijden. Laat je verrassen door het sprankelende beddengoed!

Covers & Co

Beddengoed van Covers & Co is nét even anders dan anders. Het merk onderscheidt zich met zijn creatieve dessins die ongedwongen plezier uitstralen en iedereen aan het lachen maken. Hierdoor is het Covers & Co beddengoed geschikt voor jong en oud. Het is niet alleen voorzien van unieke dessins, maar ook wordt het vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waaronder uit katoen renforcé. Renforcé is een speciale weeftechniek waardoor het katoen sterker is dan normaal katoen. Slapen onder dit natuurlijke materiaal staat garant voor een comfortabele nachtrust.

Dekbedovertrekken

Een Covers & Co dekbedovertrek fungeert als echte blikvanger in de slaapkamer. De overtrekken zijn namelijk voorzien van creatieve en unieke dessins. Zo is het animal thema voor de dierenliefhebbers ontzettend leuk en is er het festival thema voor degenen die wel van een feestje houden. De dekbedovertrekken zijn geschikt voor zowel kinderen als voor volwassenen en zijn dus in diverse maten verkrijgbaar: van peuter tot lits-jumeaux.

Diervriendelijke dessins

Een dekbedovertrek voorzien van dit thema past perfect in de slaapkamer van een echte dierenliefhebber. De overtrekken zijn verfraaid met een creatief dessin geïnspireerd op de wereld van dieren.

Het zomerse festival gevoel

Houd jij wel van een feestje? En het liefst op een zomers festival? Met deze dekbedovertrekken haal je dit gevoel naar je slaapkamer. De dekbedovertrekken zijn verfraaid met dessins geïnspireerd op de zomer en op festivals. Altijd een zomerse sfeer in je slaapkamer met deze overtrekken!

Sportieve dessins

Deze overtrekken voorzien van een sportief dessin passen perfect in de slaapkamers van echte sportfanaten. Onder een Covers & Co dekbedovertrek slaap je comfortabel en kom je heerlijk tot rust van al je sportinspanningen.

Welk Covers & Co dekbedovertrek is jouw favoriet? Bekijk hier ons complete Covers & Co assortiment »

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vorig artikel
Volgend artikel
verkoudheid slaaphouding lichamelijke klachten