Botanische woontrend: groen in de slaapkamer

Botanische woontrend: groen in de slaapkamer

Botanische woontrend in je slaapkamer

Eerder schreven we al dat ‘groen’ een van de woontrends van 2016 is. Ook in de slaapkamer zien we groen, groen en nog meer groen. Van planten, bloemen tot tropische prints, de botanische woontrend kent meerdere variaties en is daardoor voor iedereen leuk. Ook graag een botanisch interieur in de slaapkamer? Laat je inspireren door ons beddengoed en sierkussentjes.

Walra Blossom dekbedovertrek
Walra Blossom dekbedovertrek

Botanische prints

Hip en klassiek, dat zijn de botanische prints van planten absoluut! En ook handig: deze prints staan elegant binnen elke slaapkamer. Zo ook de witte overtrekken van Walra, die voorzien zijn van prachtige botanische prints. Ook de Walra sierkussens hebben botanische prints en zijn ook leuk voor bijvoorbeeld op de bank.

Bloemenprints

Ariadne at Home houdt meer van bloemen en kleur. Het beddengoed van dit geweldige merk bestaat daarom uit fleurige prints die super leuk staan in een botanisch interieur.

Tropische prints

Ook vind je gave tropische prints terug in de nieuwste bedmode. Zo komt Dreamhouse Bedding met een stralende verenprint (zie foto) en Beddinghouse met grote bloemenprints in felle kleuren (zoals deze).

Dreamhouse Bedding Sky Feathers dekbedovertrek
Dreamhouse Bedding Sky Feathers dekbedovertrek

Helemaal af maak je het met het groene Paradijs sierkussentje van Marjolein Bastin. Dit merk staat toch al bekend om de mooie natuurtekeningen en mag dus niet ontbreken in een inspiratiestuk over de botanische woontrend. Bekijk de hele Marjolein Bastin collectie hier en laat je verder inspireren »

Welke botanische woontrend heeft jouw voorkeur?

Vorig artikel
Volgend artikel