Ben jij groot fan van Nachtwacht? - Smulderstextiel.nl Blog

Ben jij groot fan van Nachtwacht?

Sinds gisteren is de fantasyfilm ‘Nachtwacht: De Poort der Zielen’ te zien in de Nederlandse bioscopen. De spannende Studio 100 serie Nachtwacht is bekend van de tv-zender Nickelodeon, waar deze winter alweer voor het 4e seizoen te zien is. Ook in de bioscoopfilm gaan de helden van de Nachtwacht weer de strijd aan met lugubere wezens uit de onderwereld.

Nachtwacht dekbedovertrek

Zit jouw zoon of dochter elke avond om 8 uur klaar voor de buis om te zien wat voor spannends er nu weer gaande is in het mysterieuze dorpje Schemermeer? Verras hem of haar dan eens met dit leuke Nachtwacht dekbedovertrek.

Nachtwacht dekbedovertrek
Nachtwacht dekbedovertrek

Altijd veilig zonnen

Naast het beschermen van de bewoners van Schemermeer tegen allerlei duistere demonen uit de onderwereld zullen ze jou komende zomer op het strand ook een veilig gevoel geven. Met de bovennatuurlijke krachten van Keelin, Vladimir en Wilko op dit Nachtwacht strandlaken komt dat helemaal goed!

Nachtwacht strandlaken
Nachtwacht strandlaken – 100% katoen

Op het strandlaken zie je de drie leden van de Nachtwacht, namelijk Keelin de toverfee, Vladimir de vampier en, knielend op de voorgrond, Wilko de weerwolf. Achter hen herken je het logo van de serie en een vijftal angstaanjagende witte vleermuizen. De geest Vega, vriend en mentor van het trio, zie je uiteraard niet op het laken. Die zit namelijk nog altijd in gevangenschap, al zou daar in de film zomaar verandering in kunnen komen…

Bekijk hier alle strandlakens»

Headerfoto: Studio100.com
Vorig artikel
Volgend artikel