Beestenboel in de slaapkamer

Beestenboel in de slaapkamer

Snurk Ollie dekbedovertrek

We zijn allemaal wel een beetje gek op dieren. En onze furry friends natuurlijk ook op ons! Het liefst zouden we ons huisdier in bed laten slapen, maar echt hygiënisch is dat niet. Een gezellige beestenboel in de slaapkamer creëer je gelukkig ook met deze overtrekken vol dieren! Zo is jouw favoriete viervoeter toch nog dicht bij je terwijl je slaapt. Laat je inspireren.

Dierenprints

Dierenprints blijven populair. Niet alleen voor stoffen, kleding of zelfs schoenen, maar ook in de slaapkamer. Van een leuke panterprint tot een trendy zwart-wit zebradessin. Onze favoriet is echter het grizzly flanel dekbedovertrek met een harige en warme print!

Dessins met dieren

Naast de klassieke dierenprints zijn er nog veel meer furry dessins met dieren. Echt hip zijn de zwart-wit overtrekken met daarop jouw favoriete dier, maar ook prachtig is het nieuwe dekbedovertrek Owl Look van Dreamhouse Bedding. Het Flamingo dekbedovertrek van Damai speelt weer in op de populaire flamingo trend. Leuk en lekker zomers!

Dierenprints voor in de kinderkamer

Ook in de kinderkamer zijn er super leuke en schattige overtrekken met diertjes en dierenprints. Is jouw kind dol op katten, honden of paarden? Of toch liever een lief overtrek met vogeltjes of juist een stoer overtrek met een leeuw? Kinderdekbedovertrekken met dierenprints zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten.

Ons assortiment dieren dekbedovertrekken

Zit jouw favoriete dier er net niet bij? Smulderstextiel.nl heeft nog veel meer mooie dekbedovertrekken met dieren. Bekijk hier de hele collectie dekbedovertrekken met dierenprints hier.

Voor nog meer inspiratie hebben we ook nog een beestachtig leuk pinterest-bord!

 

Bewaren

Vorig artikel
Volgend artikel