Beddengoed vol bloemen

Beddengoed vol bloemen

Beddengoed vol Bloemen - inspiratie voor de slaapkamer!

Beddengoed met bloemendessins; een klassiekertje! Maar dit thema is diverser dan je denkt en beperkt zich dan ook allang niet meer tot alleen klassiek of landelijk ingerichte slaapkamers. Ook trendy en hippe slaapkamers kunnen prima aangekleed worden met dekbedovertrekken met bloemen. Laat je inspireren door deze overtrekken vol bloemen.

Prachtige bloemendessins

Je merkt nogal eens dat bloemen, als het gaat om beddengoed, een beetje een suf imago hebben. Menigeen denkt dan immers toch aan de ouderwetse bloemetjessprei van oma. Maar dat is verleden tijd! Bloemen zijn er in vele soorten, maten en kleuren en lenen zich dus uitstekend om hele verschillende dessins te ontwerpen. In ons assortiment dekbedovertrekken is dat goed te merken. Beddengoed met bloemen dessins komen bij ons in verschillende stijlen voor: van subtiel en rustig tot kleurrijk en hip.

Ons assortiment vol bloemen

In ons uitgebreide assortiment heb je nog veel meer keus uit leuk, sfeervol en kleurrijk beddengoed met bloemen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hier ons volledige assortiment dekbedovertrekken met bloemendessin »

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vorig artikel
Dit is waarom je slecht slaapt op vakantie! Informatie en tips.
Volgend artikel
Onze top 5 beste films over slapen