Beddengoed met te gekke grafische prints

Beddengoed met te gekke grafische prints

6x te gekke grafische prints

De trend van het moment: de grafische print. Tegenwoordig vind je grafische prints in vele verschillende soorten en in alle mogelijke kleuren op allerlei producten bedrukt, en jawel, ook op ons beddengoed! Welke grafische print wordt de eyecatcher van jouw slaapkamer?

De grafische print

Vroeger kenden we alleen het klassieke ruitpatroon, maar tegenwoordig zijn er heel veel soorten patronen. Een grafische print is een algemene benaming voor deze patronen. Deze patronen (of prints) worden namelijk vormgegeven door lijnen en figuren. Dit heet grafische vormgeving. Grafische prints zijn ontzettend leuk, want ze geven je slaapkamer nét dat beetje extra.

Beddengoed

Het assortiment van Smulderstextiel.nl omvat divers beddengoed voorzien van grafische prints. Dit beddengoed is verkrijgbaar in meerdere kleuren en is gemaakt van verschillende materialen. Laat je inspireren door deze dekbedovertrekken met een grafische print!

De grafische driehoek

Deze dekbedovertrekken zijn voorzien van een patroon met driehoeken in een modern jasje, wat een speels effect geeft.

Het grafisch vierkant

Ook de vierkantige vorm zie je terug in de grafische prints. De eenvoudige vorm in combinatie met de vrolijke kleuren geeft een trendy uitstraling.

Snoozing Karen flanel dekbedovertrek
Snoozing Karen flanel dekbedovertrek

Meerdere grafische prints

In ons assortiment hebben we ook overtrekken die zijn voorzien van meerdere grafische prints. Het dessin van deze overtrekken bestaat uit alle denkbare vormen. Erg fijn voor als je niet kunt kiezen :).

De echte eyecatcher

Voor wie van grafische prints en opvallende kleuren houdt, is het Damai Fan dekbedovertrek perfect. Het lime groene overtrek is voorzien van een bijzondere grafische print. Ook verkrijgbaar in het wit.

Damai Fan dekbedovertrek

De finishing touch

Krijg je niet genoeg van al die grafische prints? Maak dan je interieur af met een mooie, warme plaid of een luxueuze bedsprei. Een plaid of bedsprei is naast een sfeervolle toevoeging, ook functioneel. Overdag wordt het beddengoed namelijk beschermd tegen stof en zonlicht en ’s nachts biedt het extra warmte.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vorig artikel
Volgend artikel