At Home with Marieke wordt At Home!

At Home with Marieke wordt At Home!

Het oer-hollandse beddengoed van At Home with Marieke komt in het voorjaar van 2016 niet alleen met een nieuwe collectie, maar ook met een nieuwe naam: At Home. Het merk heeft een rebranding ondergaan en heeft naast een nieuwe naam ook een nieuwe look & feel.

Nieuwe look & feel

Waar At Home with Marieke zich liet inspireren door Hollandse nostalgie en landelijke dessins, laat At Home de rood, wit en blauwe ruitjes ver achter zich met deze verrassende unieke romantische en stoere collectie. De designers van At Home zijn door het hele land en ook in Europa op zoek gegaan naar dingen die hen raakten vanwege hun uniekheid, vakmanschap en imperfectie. Deze speciale momenten, materialen en plaatsen zijn vastgelegd op een polaroid en vormen de inspiratie voor de nieuwe collectie van voorjaar 2016. At Home heeft hierdoor dan ook een hele nieuwe look & feel, maar nog steeds met veel comfort en karakter.

Nieuw bedtextiel van At Home

Ook de aandacht voor detail is gebleven. Kijk eens wat beter naar het Wooden Heart dekbedovertrek en ontdek de kleine hartjes, woordjes en letters die in de houtblokken gekerfd zijn. Ook bijzonder is het Tints dekbedovertrek, dat geïnspireerd is door een industriële tegelvloer in een metrogang. Of wat dacht je van het Sense dekbedovertrek dat doet denken aan oude verweerde muren met afgebladderd verf. Allemaal prachtige eyecathers voor in jouw slaapkamer!

Nieuwe voorjaarscollectie 2016 bij Smulderstextiel.nl

Of je nu slaapt, net wakker bent geworden of gewoon aan het relaxen bent, je voelt je ‘At Home’ met deze nieuwe voorjaarscollectie. Simpel, authenticiteit, robuust, vrouwelijk, zachtheid, harmonie en structuren. Door deze kernwaarden heeft At Home zich laten inspireren en je vindt ze voor stuk terug in de nieuwe voorjaarscollectie 2016. Laat je nu ook inspireren door het vernieuwde At Home en bekijk de prachtige collectie.

At Home Wooden Heart dekbedovertrek
At Home Wooden Heart dekbedovertrek
Vorig artikel
Volgend artikel