5x de leukste Star Wars dekbedovertrekken!

5x de leukste Star Wars dekbedovertrekken

Leukste Star Wars dekbedovertrekken voor Star Wars Fans

Ben jij een echte Star Wars fan? Of zoek je een leuk cadeau voor een Star Wars fan? Onder deze Star Wars dekbedovertrekken is het heerlijk wegdromen naar een galaxy far far away.

Duik in bed met Chewbacca of Darth Vader

Nieuw in ons assortiment zijn de leuke dekbedovertrekken van SNURK Bedding. Deze witte overtrekken hebben een leuke afbeelding van jouw favoriete Star Wars figuren. Knuffel bijvoorbeeld in bed met Chewbacca. Of misschien durf jij wel onder of naast Darth Vader te slapen?

SNURK CHEWBACCA Dekbedovertrek Star WarsKoop hier het SNURK Chewbacca dekbedovertrek »

Voor jong en oud!

De Star Wars dekbedovertrekken van SNURK zijn overigens voor jong én oud. Ja, je leest het goed: ook jij kan slapen onder deze toffe overtrekken! De overtrekken zijn leverbaar in 1-persoons, 2-persoons en lits-jumeaux. Hoe leuk is dat!

SNURK Darth Vader dekbedovertrek 2 persoons Star Wars beddengoedKoop hier het SNURK Darth Vader dekbedovertrek »

Stoer Star Wars dekbedovertrek

Meer fan van Kylo Ren? Ook dan vind je in ons assortiment stoere Star Wars dekbedovertrekken. Onze favoriet is een licht overtrek met een een afbeelding van Kylo Ren en Stormtroopers. Dit microvezel dekbedovertrek is soepel en slechts 19,95! Dat is nog eens een leuk prijsje.

Stars Wars dekbedovertrek microvezel Kylo Ren Stormtroopers

Koop hier het Star Wars dekbedovertrek »

De Duistere Kant

Heb jij een Dark Side? Dan is dit overtrek van Episode VII: The Force Awakens echt iets voor jou. Op het katoenen overtrek staat Kylo Ren klaar voor de strijd met zijn leger aan Stormtroopers en ruimteschepen. Het overtrek is omkeerbaar en heeft een stoere rode onderzijde. Gaaf voor de afwisseling!

Star Wars dekbedovertrek Katoen Omkeerbaar Rood Dark Side Kylo RenKoop hier het Star Wars dekbedovertrek »

Clone Wars

Star Wars: Clone Wars is ook al zo leuk! Deze animatieserie gaat over de Kloonoorlogen en speelt af in de periode tussen Episode II en Episode III. Leuk weetje: Clone Wars is de eerste online serie die een Emmy heeft gewonnen. Dan weet je toch gewoon dat het heel gaaf is! De serie zit vol actie en het Clone Wars dekbedovertrek ook. Overigens is dit kleurrijke overtrek te koop in katoen en flanel. Het flanellen overtrek is perfect voor tijdens de koude wintermaanden.

Clone Wars dekbedovertrek beddengoed flanel katoen cadeauKoop hier het Clone Wars flanel dekbedovertrek »

Nog meer Star Wars!

Naast deze dekbedovertrekken vind je op Smulderstextiel.nl nog veel meer Star Wars beddengoed, woonaccessoires en zelfs strandlakens. Alles voor de Star Wars fan!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vorig artikel
Volgend artikel